[Figaro Pasquale Capone, 7Kb]

de echte herenhaarverzorger van haar en ziel

Laatste expositie in de Pasqualerie

50 jaar geleden kwam Pasquale aan in Amsterdam, met zijn grote ego!

Ego om iets te bereiken om iemand te zijn! Uiteindelijk was hij succesvol, maar zijn grootste prestatie is dat hij zijn vrije ZIEL aan Amsterdam heeft gegeven. Pasquale, had cultuur en kunst hoog in het vaandel staan. Naast zijn salon voor haar en ziel, was hij alom bekend om zijn vele kunst exposities. Een zeer unieke kunstgalerij!

Mijn naam is Ricky Siegers, al meer dan 20 jaar ben ik een fervent amateur-fotograaf maar 5 jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn professie gemaakt. Mijn hartstocht is straatfotografie, human-interest en portretfotografie. Mijn werk is wereldwijd gepubliceerd en heeft op meerdere tentoonstelling gehangen van Londen, Sacramento, Jakarta tot aan Bagdad.

[15Kb]

In Amsterdam was de Pasqualerie één van mijn favoriete plekken om inspiratie op te doen, er was altijd iets te beleven en het markante gezicht van Pasquale leverde altijd mooie plaatjes op. Ook de vele discussies en praatsessies hebben me tot bevrijdende inzichten gebracht.

Ik ben zo trots de laatste expositie te hebben in de Pasqualerie om zijn leven, zijn liefde voor de kunst en zijn vrije ziel te vieren.

Ik verwelkom u op mijn foto-expositie:

"VRIJE ZIELEN VAN AMSTERDAM" opening: 13 april 2013 van 14:00 tot 18:00. Ik zal ook dagelijks aanwezig zijn van 13:00 tot 17:00 tot en met zondag 21 april 2013.


navigatie